Holmenkollstafetten 2016

Lørdag 7.mai deltok 14 spreke jenter og 1 innlånt gutt på årets Holmenkollstafett. Holmenkollstafetten er verdens største stafett og Norges største idretts- og mosjonsarrangement. Stafetten består av 15 etapper med ulik lengde og terreng, fra 370 m til 2840 m. Tiden ble 1 time 24 minutter og vi sier oss godt fornøyd med det! Vi avsluttet kvelden med velfortjent bankett. Tusen takk til alle som stilte opp, kjempebra gjennomført! Kanskje vi slår tiden neste år?

IMG_4602.JPG
Foto: Karoline Alvik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s