Bli engasjert!

Unike muligheter for å engasjere seg i Mathjelpen

Lurer du på hvorfor du burde engasjere deg i Mathjelpen? Føler du at tiden ikke strekker til eller at du ikke er «flink nok» faglig enda? Da bør du lese videre og tenke deg om en gang til før du bestemmer deg for å ikke gripe denne muligheten.

Det er mange grunner til å engasjere seg.

1. Du blir kjent med andre studenter på andre kull, og det er positivt både i et kortsiktig perspektiv, der du har flere å prate med over vannkokeren på kjøkkenet, og i et mer langsiktig perspektiv. Studentene fra andre kull vil også bli dine fremtidige kollegaer.

2. Du får en attest der dine arbeidsoppgaver og din innsats i Mathjelpen vil gi deg en stjerne i boka ved jobbsøking.

3. Du vil også få et større utbytte av studiet, som etter endt skolegang i all hovedsak resulterer i et praktisk yrke. Hva hjelper det å kunne sitronsyresyklus på rams når du skal gi råd til pasienter? Den teoretiske kunnskapen kommer først til nytte når man klarer å omsette teori til praksis. I arbeidshverdagen betyr dette å finne frem relevante målsettinger for kostholdsendringer, undervisning av annet helsepersonell eller pasientgrupper, utarbeidelse av faktabrosjyrer og skriftlig materiell. Nesten alt dette kan du få prøve deg på i Mathjelpen. Du kan også få innblikk i hvordan det er å være et intervjuobjekt i enten i aviser eller radio.

4. Du kan bidra med nesten hva som helst! I Mathjelpen er det fritt frem å komme med innspill til nye idèer og innsatsområder. På nettsiden vår kan du lese mer om våre etablerte grupper.

5. Du kan engasjere deg i en gruppe eller ta på deg et verv i styret. Som styremedlem har du mer innflytelse på aktvitetene i Mathjelpen og du får også erfaring med å ha lederansvar for en gruppe med andre medstudenter der dere jobber mot samme mål. Det er også noen verv i styret der du alene jobber om dine arbeidsoppgaver. Ta kontakt med nåværende styremedlemmer om du ønsker mer info om deres styreverv. Det finnes passende verv for studenter på alle kull!

Vi i Mathjelpen håper å høre fra akkurat DEG!

Send oss en mail om du er interessert: leder@mathjelpen.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s