Tomatsuppe med chili og gulrot

Tomatsuppe med chili og gulrot, 4 porsjoner:

  • 6 dl vann med grønnsaksbuljong
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 2-3 gulrøtter i små biter
  • 1 rødløk, finhakketIMG_42151/2 rød chili, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket/presset
  • Salt og pepper
  • Litt olje til steking

Stek gulrot, løk, hvitløk og chili i 1 ss olivenolje. Fres dette til løken blir gyllen.
Tilsett vann med grønnsaksbuljong og hermetiske tomater og la det få et oppkok.
Bruk stavmikser for å få en jevn suppe.
Tilsett salt og pepper etter egen smak.

Server gjerne med egg for å øke proteininnholdet i måltidet og foccacia eller rundstykker.

Skrevet av: Astrid Pedersen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s