Grønnkålchips

Oppskrift på grønnkålchips:

  • ½ pakke grønnkål
  • 1 ss olivenolje
  • Ønsket type krydder: f.eks. salt, urtesalt, pepper, paprikakrydder, chilipulver, tacokrydder etc.

Riv grønnkålen opp i ønsket store biter. Ta grønnkålen og 1 ss olivenolje i en frysepose. Bland oljen inn i grønnkålen. Spre grønnkålen på et stekebrett med bakepapir. Krydre med ønsket krydder.

Stek på 200 grader i 5 minutter. Er ikke grønnkålen sprø etter 5 minutter – la de stå 1 minutt ekstra, men følg godt med (det kan lett brennes).

Grønnkål i ønskede biter

Grønnkål i ønskede biter

Bland grønnkål og olivenolje

Bland grønnkål og olivenolje

Fordel grønnkålen utover stekebrett og krydre etter ønske

Fordel grønnkålen utover stekebrett og krydre etter ønske

Grønnkålchips - nam nam

Grønnkålchips – nam nam

 

Oppskrift av: Astrid Pedersen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s