Glutenfrie vafler

Oppskrift på glutenfrie vafler (ca. 10 plater):
5 egg
1 boks kokosmelk
150 gram jyttemel (eller annen blanding av bokhvetemel, rismel, havremel)
1 klype salt
2 ss honning/sukker/evt. annet ønsket søtningsmiddel

Visp sammen egg og kokosmelk til en jevn røre. Tilsett resten av ingrediensene og rør til en jevn røre. Om røren er for tykk kan vann tilsettes til passet konsistens.

Glutenfrie vafler
Glutenfrie vafler

 

Oppskrift av: Astrid Pedersen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s