Ny logo

Ekstraordinær generalforsamling ble avholdt den 17.november. Ny logo ble presentert og godkjent. Studentorganisasjonen Mathjelpen har endret navn på logoen fra «Ernæringsstudentenes matopplysning» til «Kliniske Ernæringsstudenters matopplysning». Tanken bak endringen var å fremme den litt ukjente, men aspirerende, yrkesgruppen vi blir. Det er viktig å fremme hva en Klinisk Ernæringsfysiolog er, og navnebytte vil hjelpe til med å gi et mer riktig inntrykk.

Som dere kanskje husker var vår forrige logo lett å kjenne igjen, men til mange KEF-studenters misnøye. Den besto av en sort banan på en gul lapp og bidro ikke til å markere en KEFs posisjon eller fagfelt. Derfor passer vår nye logo mye bedre til budskapet vi prøver å gi: vi snakker om mat og ernæring, men på et vitenskapelig nivå. Logoen er renere og tydeligere med en ramme rundt, og har den riktige tittelen til studentene.

11148576_10155440421815693_7732096564857529768_o
Fettsyrene som en ekstra del av den nye logoen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s