Dronningterte

Veldig god, veldig enkel og rask kake å lage.

Ingredienser
100 g smør (margarin Melange) romtemperert
240 g  mel
150 g sukker
500 g cottage cheese
2 egg

Framgangsmåte
1. Sett stekeovn på 220 grader
2. Bruk vanlig rund kakeform. Dekk bunnen med bakepapir og smør litt smør på kantene.
3. Bland smør, mel og 2 ss. sukker (av de 150 ). Tilsett litt og litt mel etter hvert. Bmathjelpen.oppskrift.dronning.terteruk gjerne fingre på slutten. Deigen skal være smulete.
4. Bland cottage cheese, egg og resten av sukkeret.
5. Legg ut ca. 2/3 av deigen i bunnen av formen og litt på kantene.
6. Hell over fyllet og dryss resten av deigen over.
7. Stek midt i ovnen i ca. 30 min.
8. Server gjerne med friske bær

Skrevet av: Olga Nævisdal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s