Eksamensaksjon

I dag, 8. desember, holdt Mathjelpen eksamensaksjon på Domus Medica (UiO). Hvert halvår holder Mathjelpen eksamensaksjon for å fremme sunt kosthold og fysisk aktivitet i eksamensperioden. Før jul holdes aksjonen på Domus Medica.

Under aksjonen stiller Mathjelpen med flyers der studentene får gode tips til hvordan man kan holde kroppen sunn og hodet klart gjennom eksamenslesingen. Ernæringsstudentene på stand svarer på spørsmål om ernæring og sprer glede og motivasjon til medstudentene.

Glade ernæringsstudenter på stand :-)
Glade ernæringsstudenter på stand 🙂

I tillegg til å dele ut tips og motivasjon, er vi også heldige som blir sponset av Tine slik at vi kan dele ut sunne mellommåltid. I dag delte vi blant annet ut 14-Havregrøt, Go-morgen zero, Barista iskaffe og 90 kcal gresk yoghurt. Hver student som kommer innom for tips får også et sunt påfyll. Ønsker studenten 2 gratis påfyll må 10 push-ups eller spensthopp utføres. I dag var det mange som fikk seg en liten treningsøkt på stand.

eksamensaksjon desember

Vi gikk raskt tom for flyers, produkter og aktiviteten var på topp. Vi kan i år igjen si oss veldig fornøyd med eksamensaksjonen.

 

Skrevet av: Astrid Pedersen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s