«Ukens KEF»

Informasjonsgruppen i Mathjelpen har den siste tiden startet et nytt prosjekt her på nettsidene. Under fanen for «Om Mathjelpen» – «Ernæringsstudenter» – «Jobbmuligheter» vil vi nå utvide sistnevnte side.

Det er ikke alle som vet hva en KEF (Klinisk ErnæringsFysiolog) egentlig er og hva yrket går ut på. Vi har derfor tatt kontakt med KEFer i mange ulike stillinger for å gjøre intervju om deres arbeid.

Vi ønsker at intervjuene av ulike KEFer i mange forskjellige type jobber skal hjelpe studenter i sine valg. Vi håper at både studenter som skal søke utdanning etter videregående, studenter som ønsker å skifte studieretning og nåværende studenter på klinisk ernæring skal få tilstrekkelig informasjon og inspirasjon på sine veier videre i studievalg og påbegynt studie.

Hver uke fremover vil vi ha en fast spalte; «Ukens KEF», der vi møter en ny KEF og får høre om deres arbeid. Vi har kontakt med KEFer i ulike type stillinger på sykehus, i matvareindustrien, på universitetet, som driver egne firma osv.

Dette er et kjempespennende prosjekt og vi gleder oss til å høre mer fra alle de spennnede jobbene man kan få som Klinisk Ernæringsfysiolog.

 

Skrevet av: Astrid Pedersen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s