Enkel hjemmelaget iskaffe

Nå er endelig sommeren her, og forhåpentligvis blir det mange solfylte dager fremover. I butikkene bugner det over av ulike varianter av iskaffe, og dette er ofte noe som kan friste ekstra i varmen. Dessverre kan det bli både dyrt og usunt å ha et høyt forbruk av slike. Iskaffen i dagligvarebutikken inneholder ofte mye sukker og mettet fett, dette er ingredienser vi anbefales å redusere i kosten.
Her er et tips på hvordan du kan lage din egen iskaffe med tre enkle ingredienser. Det du trenger er:

– Kaffe (avkjølt)
– Melk
– Isbiter

Alt blandes sammen i det forholdet du ønsker, f.eks. 2 dl kaffe, 1 dl melk og 3 isbiter. Her er det bare til å smake seg frem slik at man får den slik man ønsker selv. Sett deretter i et sugerør og nyt!

Oppskrift av: Kristine Duus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s