Eksamensaksjon på Domus Medica!

Som tidligere annonsert, ble eksamensaksjonen nok en gang avholdt på «Det medisinske fakultet». Torsdag 5. desember, sørget energiske ernæringsstudenter (med alle årskull representert, 1.- 5. året), for å spre matnyttige, ernæringsrelaterte tips til sine medstudenter, i en ellers hektisk periode. Med TINE som sponsor, kunne studentene nyte godt av litt ekstra påfyll denne dagen. Så med fulle energilagere ble det samtidig oppfordret til fysisk aktivitet mellom slagene på lesesalen, hvilket mange bokstavelig talt tok på strak arm! Så med mye latter, ivrig telling og iherdig heiing, lar vi bildene nedenfor tale for seg. Takker for en vel gjennomført eksamensaksjon, og ønsker alle lykke til med siste innspurt før jul og eksamen!!

Ernæringsstudenter i aksjon!
Ernæringsstudenter i aksjon!
"Jeg har vært hos Mathjelpen og fått ernæringstips i eksamenstiden!"
«Jeg har vært hos Mathjelpen og fått ernæringstips i eksamenstiden!»
Push up's - Selvfølgelig strake
Push up’s – Selvfølgelig strake
Ivrig heiagjeng

Skrevet av: Maria Grorud Fagerhøi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s