Muffins med mye godt!

IMG_4012Grunndeig:

  • 2 dl sammalt mel finmalt
  • 1 dl lettkokte hvaregryn
  • 2 dl siktet hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 2 dl ekstra lett melk
  • 0,5 dl flytene melange (eventulet 50 g smeltet smør)
  • 2 egg
  • Visp sammen egg, melk og smør. Bland bakepulver og salt i melet. Rør alt sammen til en tykk røre.
  • Så er det bare å tilsette det du ønsker, disse er laget med soltørket tomat (ca et halvt glass), fetaost (ca 100 g) og 5 cherry tomater + tørket basilikum (ca 2 ss ) og litt pepper (ca.1 ts).
  • Et annet tips er å bruke ferske tomater, frossen spinat (tint), pizzakrydder og hvitost. Det blir også veldig godt.
  • Fordel røren i ca. 12 muffinsformer og stekes på 250 grader i 7-8 minutter.
IMG_4011
Oppskrift av: Mathilde Enger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s