Grunndeig:
- 2 dl sammalt mel finmalt
- 1 dl lettkokte hvaregryn
- 2 dl siktet hvetemel
- 1,5 ts bakepulver
- 0,5 ts salt
- 2 dl ekstra lett melk
- 0,5 dl flytene melange (eventulet 50 g smeltet smør)
- 2 egg
- Visp sammen egg, melk og smør. Bland bakepulver og salt i melet. Rør alt sammen til en tykk røre.
- Så er det bare å tilsette det du ønsker, disse er laget med soltørket tomat (ca et halvt glass), fetaost (ca 100 g) og 5 cherry tomater + tørket basilikum (ca 2 ss ) og litt pepper (ca.1 ts).
- Et annet tips er å bruke ferske tomater, frossen spinat (tint), pizzakrydder og hvitost. Det blir også veldig godt.
- Fordel røren i ca. 12 muffinsformer og stekes på 250 grader i 7-8 minutter.
Oppskrift av: Mathilde Enger