Hjemmelaget Müsli

Nå er eksamenstiden rett rundt hjørnet, så hva med å lage en stor krukke deilig müsli i helgen slik at du er forberedt.

IMG_1326

Ingredienser:

  • 200 g mandler
  • 4 dl havregryn
  • 4 dl speltflak
  • 4 dl byggflak
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 6 ts kanel
  • 3 dl vann
  • 4 ss honning
  • 4 ss rapsolje

IMG_1320

Sett ovnen på 170 grader. Hakk mandlene og bland sammen alt det tørre. Varm vann og honning på lav temperatur til honningen smelter, tilsett så olje. Hell dette over det tørre og bland godt. Fordel kornblandingen utover en stekeplate. Stekes midt i ovnen i ca. 40 min eller til den er gyllen, rør litt underveis. Oppbevares i romtemperatur i lufttett boks.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s