Aketur med Mathjelpen

27.februar arrangerer Mathjelpen aketur i Korketrekkeren!

Korketrekkeren er en lang bakke man kan ake ned fra Frognerseteren til Midstuen, for deretter å ta
t-banen opp igjen og ake på nytt. Vi legger ikke opp til grilling, men ta gjerne med kvikk lunsj eller annet godt å ha med i lommene. Det er også mulig å gå inn på Frognerseteren for å kjøpe mat eller drikke. Vi møtes ved Frognerseteren t-banestasjon (siste stasjon på bane 1) kl 1630. Herifra går vi ned til kjelkeutleie. Utleie koster 125 kr, men vi skal se om vi kan få til en grupperabatt. Derfor er det viktig at dere melder dere på her på gruppa. Det er spådd påskevær: plussgrader og sol. Solbriller på, meld dere NÅ via facebook eventen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s