Veldig bra oppmøte på innmeldingskvelden!

Tirsdag 5.februar arrangerte Mathjelpen innmeldingskveld for nye og gamle ernæringsstudenter. Det ble servert boller og kakao, noe som falt i smak hos de fleste etter en lang dag. SONY DSCDet ble gitt informasjon om hva vi gjør i Mathjelpen og de ulike arrangementene som er planlagt dette semesteret. De ulike gruppene ble presentert, og det var mulighet for å melde seg inn i disse. Om du vil lese mer om de forskjellige gruppene finner du informasjon her: idrettsgruppa, informasjonsgruppa og oppdragsgruppa.klklDette var en kjempekoselig kveld, supert at så mange møtte opp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s